Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Δημήτρης Βαφειάδης: Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας - Π.Ε Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Βαφειάδης

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρ. Μακεδονίας - Π.Ε Κιλκίς

Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ και λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έχει θέσει το κόμμα μου στις 17/07, δήλωσα παρών θέτοντας ένα αρχικό προοδευτικό πλαίσιο και το όραμά μου για το Δήμο του Κιλκίς.

Προχώρησα σε αυτή αυτή την ανακοίνωση με σκοπό να ενώσω και να ανοίξω τη συζήτηση σε επίπεδο κοινωνίας και όχι αυτή να προκύψει από τον κομματικό μηχανισμό.

Άλλωστε, αυτή είναι και η επίσημη θέση του κόμματός μου, το οποίο στοχεύει στην αποκομματικοποίηση της αυτοδιοίκησης σε επίπεδο δήμων, δίνοντας τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να προχωρούν ακηδεμόνευτα σε διεργασίες που θα δημιουργούν αυτοδιοικητικά σχήματα.

Η απόφασή μου αυτή δεν ήταν εύκολη. Είχα λάβει υπόψη τη δυσκολία των συνθηκών και τον ελάχιστο χρόνο. Όμως θεώρησα ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ως βηματοδότης που θα συνέθετε και όχι θα δίχαζε. Δυστυχώς, η συζήτηση αυτή απέκτησε τοξικά χαρακτηριστικά στο δημόσιο διάλογο, με κύριο στόχο να πλήξει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Και μάλιστα, όχι μόνο από στελέχη άλλων κομμάτων αλλά και από μέλη και στελέχη του κόμματός μου! Προφανώς δεν θα ακολουθήσω την ίδια οδό. Όμως, το κλίμα που δημιουργήθηκε κρίνω πλέον πως αποτρέπει κάθε προσπάθεια που θα ενώνει, θα προκύπτει από την κοινωνία και θα εκφράζει την πρόοδο στον τόπο μας.

Σε κάθε περίπτωση, η εσκεμμένη τοξικότητα που δημιουργήθηκε δεν πρόκειται να με ακινητοποιήσει, καθώς η ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση, συνδέεται με τη διαχρονική μου επιθυμία να βοηθήσω τον τόπο μου. Αυτός είναι και ο λόγος που στρατεύομαι ξανά στην προσπάθεια του Χρήστου Παπαστεργίου, ως υποψήφιου περιφερειάρχη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσω να βοηθήσω και τον τόπο μας αλλά και την παράταξή μου και δηλώνω έτοιμος να δώσω αυτή τη μάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.