Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Σταύρος Αμοιρίδης: Είμαι υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό "Νέο Κιλκίς" του Θεόδωρου Βαφειάδη

Υπογράφει ο Σταύρος Αμοιρίδης

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Αμοιρίδης Σταύρος, είμαι 33 ετών και έχω αποφοιτήσει Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατάγομαι και διαμένω στη Μεγάλη Βρύση με τη σύζυγό μου Ελένη Περπερίδου (Αργυρούπολη) και τα δύο παιδιά μας 7 και 13 ετών.

Έχω δραστηριοποιηθεί ως Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ Μεγάλης Βρύσης τα τελευταία 5 χρόνια, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μεγάλης Βρύσης και ως Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Κιλκίς. 

Εργάζομαι στην Παναγροτική Κιλκίς με έδρα την Αξιούπολη ως Γεωπόνος. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως Γεωπόνος στην Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με συμβάσεις, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη αλλά και ως εργάτης σε Βιομηχανία Αλουμινίου της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς.

Ως γεωπόνος θα εργαστώ ώστε η νέα Δημοτική Αρχή να δημιουργήσει πράσινες οάσεις στην πόλη μας, να συντηρούνται σωστά οι χώροι πρασίνου στα χωριά μας, να συντηρηθεί και να επεκταθεί η αγροτική οδοποιία και τα συστήματα άρδευσης και να αναδειχτούν τοπικά προϊόντα!.

Ως γονιός αποφάσισα να αναλάβω δράση γιατί δεν μπορούμε πλέον να αφήνουμε το μέλλον των παιδιών μας την τύχη του όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με σχολεία που έχουν κτιριακά προβλήματα και όχι μόνο.

Τέλος πιστεύω πως η αξιοποίηση της ιστορικής μας κληρονομιάς, των φυσικών μας πόρων, του πολιτιστικού μας αποθέματος θα προωθήσουν την τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας.

Στο πρόσωπο του Θεόδωρου Βαφειάδη βλέπω έναν άνθρωπο με όραμα, αγάπη για τον τόπο του και όρεξη για δουλειά. Έναν άνθρωπο που σε εμπνέει να βγάλεις από μέσα σου τον καλύτερο εαυτό σου.

Στην ομάδα μας ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ βλέπω ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους να ενώνονται για το κοινό συμφέρον της πόλης και των χωριών μας, να συνθέτουν από ιδέες ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμη μου για να ασκήσω το λειτούργημα του δημοτικού συμβούλου με ευγενής προθέσεις, με επίγνωση του σκοπού και συναίσθηση ευθύνης. Ευχή και πρόβλεψή μου πως με την δικής σας απλόχερη αρωγή θα έρθει η νίκη του συνδυασμού μας.

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που θα μας κάνετε, ψηφίζοντάς μας και να είστε σίγουροι πως η ψήφος σας, είναι ταυτόχρονα, προνόμιο μα κυρίως ευθύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.