Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 28/7/2023, 11:36 μ.μ.

Συνελήφθη στις Σέρρες ένας άνδρας για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (27 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούσαν οι αστυνομικοί, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος να αποβιβάζει από όχημα 10 αλλοδαπούς, από τους οποίους 4 ανήλικοι, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα, που οδηγούσε ο ανωτέρω αλλοδαπός χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης κατασχέθηκε, επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (28 Ιουλίου 2023) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λάρισας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το τρίμηνο Μαρτίου - Μαΐου 2023 αφαίρεσε από οικία ηλικιωμένης στις Σέρρες, κοσμήματα, αξίας 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.