Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 22/6/2023, 11:29 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οικίας του, να καλλιεργεί μέσα σε γλάστρες 46 φυτά κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, στην προαναφερόμενη οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητες κάνναβης, βάρους 222 γραμμαρίων,

-6 φιαλίδια που περιείχαν υγρή μεθαδόνη,

-1 φιαλίδιο που περιείχε χασισέλαιο,

-μικροποσότητες ηρωίνης και κρυσταλλικής αμφεταμίνης,

-5 ναρκωτικά δισκία και

-2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του ημεδαπού.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/665081518313403

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών γυναικών και ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 30ης Μαΐου 2023, μπήκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας 1.900 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

- Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 118 συσκευασίες με καπνό για ναργιλέ, συνολικού βάρους 29 κιλών και 500 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Επιπλέον, από την κατοχή του ημεδαπού κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

- Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 300 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 11 κιλών και 400 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.