Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Παπανικολάου: Συγχαίρω την ΚουΠα Κιλκίς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου
Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ από την ανδρική ομάδα ΚΟΥΠΑΣ του Κιλκίς.

Ως αρωγός της θεμελίωσης του μπασκετικού πνεύματος στο νομό Κιλκίς, συγχαίρω για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει για την επίτευξη των στόχων της αυτή η ομάδα της πόλης μας και νιώθω βαθύτατα ευγνώμων προς όλους τους συντελεστές (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη) της καλαθοσφαίρισης του νομού Κιλκίς που με το συνεχή αγώνα τους συμβάλλουν στην άνθιση του αθλήματος.

Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου να καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην νέα κατηγορία με σκοπό να πετύχει το στόχο της αλλά και να διαφημίσει την Καλαθοσφαίριση του Κιλκίς.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως η διεξαγωγή όλων των αγώνων σε μια δύσκολη χρονιά ήταν άρτια και πραγματικά διαφήμιση από όλα τα σωματεία της Κεντρικής Μακεδονίας στον χώρο της ερασιτεχνικής Καλαθοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.