Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids με μεγάλη χαρά ξεκινούν το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Έπειτα από την επιτυχία άλλων εκπαιδευτικών project των δομών, αποφασίσαμε να εντάξουμε αυτό το νέο κύκλο εκπαίδευσης για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ξεκινώντας από το Σάββατο 22 Μαΐου στις 19:00 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Κιλκίς.

Το Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται πλέον σε οικογένειες ( γονείς και παιδιά 5+ ετών), οι οποίες αγαπούν το ποδήλατο και το επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους στην πόλη. Σκοπός του προγράμματος είναι να γίνουν γνωστοί τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά οι βασικοί κανόνες οδικής ασφάλειας, αλλά και να δοθούν συμβουλές και τρόποι σωστού χειρισμού και οδήγησης του ποδηλάτου στο αστικό περιβάλλον.

Μέλη-εκπαιδευτές του συλλόγου ΓΑΣ Κιλκίς, καθώς και γυμναστές του γυμναστηρίου KINESIS GYM θα εκπαιδεύουν κατόπιν ραντεβού, αρχής γενομένης, το Σάββατο 22 Μάϊου στις 7.00 το απόγευμα για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, οικογένειες που θα έχουν έγκαιρα δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά, διεξάγεται μέσα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και στην πόλη του Κιλκίς και οι συμμετέχοντες συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλους, αρκεί να κρατήσουν θέση έγκαιρα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.

Στείλτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο γονέων, τηλέφωνο, email) και αριθμό συμμετεχόντων (Ενήλικες-παιδιά) και δηλώστε συμμετοχή μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής:

(κλικ εδώ)
https://forms.gle/1FfsMUZjtU7UC31Z6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.