Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινούν οι Ακαδημές του "ΑΕΤΟΥ" Κιλκίς

Ο Σύλλογος μας συμπληρώνει φέτος τα 15 χρόνια κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής προσφοράς συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά της πόλης μας, αλλά και εκπροσωπώντας επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο την πόλη και τον Νομό Κιλκίς με αρκετές κ σημαντικές επιτυχίες.
Στην προσπάθειά μας αυτή να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στον χώρο του BASKETBALL, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με τις μεγάλες επιτυχίες τόσο της Εθνικής μας ομάδας όσο και των υπόλοιπων επιτυχιών των Ελληνικών Συλλόγων ανακηρύσσοντάς το ως το αγαπημένο μας άθλημα, διοργανώνουμε και προετοιμάζουμε και φέτος την λειτουργία των Ακαδημιών του "ΑΕΤΟΥ" ΜΑΣ.

Στο πρόγραμμα της ακαδημίας περιλαμβάνεται θεωρία, πράξη, φιλικοί αγώνες με άλλες ακαδημίες, εκδρομές για παρακολουθήσεις αγώνων Α1 κατηγορίας, διαλέξεις από καταξιωμένους προπονητές και παίκτες, γιατρούς και διαιτητές.

Η ακαδημία μας θα λειτουργήσει από την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 Σεπτεμβρίου 2013 έως και τις 15 Ιουνίου 2014 και δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα μας έχουν τα αγόρια και τα κορίτσια από 5 έως 16 ετών. Βασικός χώρος εκμάθησης θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και σαν βοηθητικός χώρος το Δημοτικό Γυμναστήριο Κιλκίς.

Κάθε απόγευμα περιμένουμε τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ για να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ και να ΠΑΙΞΟΥΜΕ...!

Ελάτε στην παρέα μας γιατί εμείς δεν αφήνουμε ούτε λεπτό να χαθεί από το Παιχνίδι Μας...!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΝΗΤΟ : 6974-41.46.43

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.