Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Ιουλίου 2025

Ασημένιος στην Κ20 στα 800μ ο Κιλκισιώτης Αθλητής Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης

Την Κυριακή 29-06-2025 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20. Ο Κιλκισιώτης αθλητής του Ηρακλή και μαθητής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις βγήκε πρώτος στην σειρά του και δεύτερος στην γενική κατάταξη με χρόνο 1'55"18 στα προκριματικά του δρόμου των 800μ και έδειξε ότι έχει τις δυνάμεις να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο των τελικών.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του δρόμου των 800μ όπου ο αθλητής με σωστή τακτική και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του πήρε την Δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 12 αθλητές με χρόνο 1'54"30 και με διάφορα μισού δευτερολέπτου από τον πρώτο αθλητή με τον οποίο είχαν μια πολύ ωραία γρήγορη κούρσα στα τελευταία μέτρα. Η μέρα έκλεισε με την σκυραλοδρομία 4×400 όπου η ομάδα του Ηρακλή πήρε την 8η θέση με χρόνο 3'26"38.

Ο επόμενος αγώνας για τον Χνιτίδη Σάββα θα είναι φορώντας την φανέλα με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στην Διεθνή διοργάνωση Ολυμπιακές Μέρες Νεοτητας, που θα γίνει τον Ιούλιο στην πόλη των Σκοπίων.

Συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειες του αθλητή είναι ο προπονητής του Ιάσονας Ιωαννίδης οι συναθλητές του που τον εμψυχώνουν καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων του και η Φάρμα Κουκάκη που τον στηρίζει με αθλητικό εξοπλισμό αλλά και με προϊόντα διατροφής.

Την Κυριακή 29-06-2025 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20.

Ο Κιλκισιώτης αθλητής του Ηρακλή και μαθητής του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς Χνιτίδης Σάββας Παναγιώτης συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις βγήκε πρώτος στην σειρά του και δεύτερος στην γενική κατάταξη με χρόνο 1'55"18 στα προκριματικά του δρόμου των 800μ και έδειξε ότι έχει τις δυνάμεις να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο των τελικών.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο τελικός του δρόμου των 800μ όπου ο αθλητής με σωστή τακτική και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του πήρε την Δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 12 αθλητές με χρόνο 1'54"30 και με διάφορα μισού δευτερολέπτου από τον πρώτο αθλητή με τον οποίο είχαν μια πολύ ωραία γρήγορη κούρσα στα τελευταία μέτρα . Η μέρα έκλεισε με την σκυραλοδρομία 4×400 όπου η ομάδα του Ηρακλή πήρε την 8η θέση με χρόνο 3'26"38.

Ο επόμενος αγώνας για τον Χνιτίδη Σάββα θα είναι φορώντας την φανέλα με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στην Διεθνή διοργάνωση Ολυμπιακές Μέρες Νεοτητας, που θα γίνει τον Ιούλιο στην πόλη των Σκοπίων.

Συμπαραστάτες σε όλες τις προσπάθειες του αθλητή είναι ο προπονητής του Ιάσονας Ιωαννίδης οι συναθλητές του που τον εμψυχώνουν καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων του και η Φάρμα Κουκάκη που τον στηρίζει με αθλητικό εξοπλισμό αλλά και με προϊόντα διατροφής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.