Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 22η ΜΑΪΟΥ 2024 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

- Έγκριση τροποποίησης της 61/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον κανονισμό Νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Παιονίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

Εισηγητής: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΝΤΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Έγκριση τροποποίησης της 275/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων (πλατειών) Δήμου Παιονίας ως προς το άρθρο 15 (ένταξη της πλατείας 28ης Οκτωβρίου του οικισμού Πολυκάστρου).

Εισηγητής: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2024.

Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Έλεγχος της υλοποίησης του Προϋπολογισμού Δήμου Παιονίας, οικ. έτους 2024 και υποβολή έκθεσης Α’ τριμήνου.

Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ορισμός νέου εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητής: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παραχώρηση του σχολικού κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης στο Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Κιλκίς για τη διενέργεια ξενόγλωσσων εξετάσεων το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση χώρων επί ακινήτων του Δήμου Παιονίας σε οικείους συλλόγους και σωματεία.

Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 69/2024 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου – Λήψη νέας Απόφασης επί του θέματος μίσθωσης οικοπέδων για στάθμευση οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας.

Εισηγητής: ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων.

Εισηγητής: ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Έγκριση τροποποίησης των αδειών λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της πρώην Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς σύμφωνα με τον ν.5056/2023 (ΦΕΚ163/06-10-2023 τεύχος Ά).

Εισηγητής: ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΚΥΡΟΣ

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (MΠΕ) για την Περιβαλλοντική Αδειοδότηση «Γραμμή Μεταφοράς (ΓΜ) 400 kV KYT ΛΑΓΚΑΔΑ – ΚΥΤ ΛΑΓΚ. ΝΕΟ ΣΙΡΑΚΙΟ, Π.Ε. Κιλκίς & Θεσσαλονίκης», της εταιρείας ΙΔΕΑ ΦΩΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με δ.τ. “ΙΔΕΑ ΦΩΣ ΑΕ”.

Εισηγητής: ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.