Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Σεμινάριο για 40 απασχολούμενους στον κλάδο της γεωργίας της Π.Ε Κιλκίς

To KEK ΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. -Κ.Δ.Β.Μ.» θα υλοποιήσει σεμινάριο για 40 απασχολούμενους στον κλάδο της γεωργίας της Π.Ε Κιλκίς με τα εξής θέματα:

1/. "Η γεωργία ακριβείας στην Ελλάδα", διάρκειας 30 ωρών

2/. "Εφαρμογές γεωργίας ακριβείας: Εμπειρίες από εφαρμογές στην Ελλάδα", διάρκειας 30 ωρών

3/. Επισκέψεις για επιδείξεις σε κτήματα που εφαρμόζουν γεωργία ακριβείας

Το σεμινάριο είναι δωρεάν για του συμμετέχοντες και υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος LEADER της ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ ΟΤΑ, Υποδράση 19.2.1.1_Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης στο γεωργικό και το δασικό τομέα.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στο Παράρτημα της Πιστοποιημένης Δομής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. -Κ.Δ.Β.Μ.» στο Πολύκαστρο εντός του Μαΐου 2024.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. -Κ.Δ.Β.Μ.», από τις 10.00 π.μ έως 2.00 μ.μ για πληροφορίες και για τις εγγραφές τους.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΙΑΧΙΔΗΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2343097340 και e-mail: kiriakos@epimorfotiki.gr

www.kekorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.