Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες Δήμητρα και Στεφανία της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Συγχαίρουμε τις μαθήτριες Δήμητρα και Στεφανία της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου που κατέκτησαν την τρίτη θέση με επίδοση 99% στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης «KIDS SAVE SHAMPION SHIP 2024», που διοργάνωσε ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ».

Συγχαρητήρια επίσης, στις οικογένειες των μαθητριών που μαθαίνουν στα παιδιά τους να νιώθουν χρήσιμοι και δυνατοί, ώστε να σώσουν ακόμη και μία ζωή, στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα των μαθητών, αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν.

Ενέργειες και δράσεις σαν αυτές προάγουν την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και την ομαδικότητα και συμβάλλουν στην ανάδειξη πολύτιμων αξιών, όπως αυτή της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.