Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τρίωρη στάση εργασίας των Φαρμακείων του Νομού Κιλκίς την Τετάρτη 28-2-2024

Δελτίο τύπου 
Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 

Συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τους νεκρούς των Τεμπών, με τρίωρη στάση εργασίας, την Τετάρτη 28-2-2024.

Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην μνήμη των αδικοχαμένων νεκρών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, κλείνοντας τα φαρμακεία από 11:30 έως 14:30, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Ζητούμε από την Πολιτεία να διαλευκάνει πλήρως τον φάκελο του δυστυχήματος των Τεμπών, χωρίς καμία συγκάλυψη και να αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους.

Η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει σύγχρονες υποδομές στις μετακινήσεις των πολιτών, ανάλογες με εκείνες που υπάρχουν στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης.

Ζητούμε από την Πολιτεία διαβεβαίωση ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλα θύματα στο μέλλον και να διασφαλίσει στους πολίτες της μια αξιοπρεπή διαβίωση σε όλους τους τομείς και κυρίως στον πολύπαθο τομέα της υγείας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήττεται ανεπανόρθωτα.

Το κοινό, κατά τις ώρες της στάσης εργασίας, θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.