Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Τα νέα του Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (14/2/2024)

Δελτίο τύπου Τμήματος Βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18
Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄Όμιλος)
ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης – Μίλων Γιαννιτσών 3-0 σετ ( 25-15, 25-17, 25-15).

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης κέρδισε εύκολα με καθαρή νίκη (3-0 σετ) και τον Μίλωνα Γιαννιτσών. Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, πολλούς άσσους από το ΣΕΡΒΙΣ και πολλές τελειωμένες φάσεις από αντεπιθέσεις (κόντρα μπάλες). Η ομάδα μας ικανοποίησε τους φιλάθλους μας που για άλλη μια φορά γέμισαν την κερκίδα και δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα μέσα στα πλαίσια του αθλητικού πολιτισμού. Έγιναν αρκετές αλλαγές και δόθηκε χρόνος και χώρος στις αναπληρωματικές παίκτριες μας.

Σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Μπακαρτζάκη Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη. Παντηρμά Ξανθή, Ζηλελίδου Θεοδώρα, Τσινενίδου Υβόνη.

Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16

Ήττα για τις Παγκορασίδες μας. Ηττήθηκαν από την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας με 2-3 σετ ( 25-12, 21-25, 20-25, 25-21,13-15). Ένα παιχνίδι με γεμάτα τα σετ, εκτός του πρώτου σετ που πολύ εύκολα πήραμε. Στο δεύτερο σετ και ενώ προηγούμασταν 16-8 πολύ εύκολα οι μικρές αθλήτριες μας έχασαν τον προσανατολισμό τους επηρεασμένες από το πρώτο σετ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι. Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν πως πήραμε περισσοτέρους πόντους στο σύνολο του αγώνα από τον Ζαφειράκη, όμως η ψυχολογία ήταν με το μέρος της αντίπαλης ομάδας που νίκησε δίκαια.

Σύνθεση ομάδας. (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία , Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα, Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Χατζίδου Γιάννα, Τζέκου Ιωάννα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.