Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Οι μικρές του ΑΤΛΑΝΤΑ έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, αλλά δεν τα κατάφεραν

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Γεμάτες εμπειρία, αλλά χωρίς βαθμούς αποχώρησε το τμήμα παγκορασίδων (Κ16) του ΑΠΟ ΑΤΛΑ από την συνάντηση του Σαββάτου 03/02/2024, στις 10.00, στο Παλιό ΔΑΚ Κιλκίς. Οι μικρές του ΑΤΛΑ που συναντήθηκαν με τον Α.Σ. Αλέξανδρο Αξιούπολης, θα έχουν να θυμούνται έναν αγώνα στο οποίο έδωσαν ότι καλύτερο είχαν, αγωνίστηκαν με ψυχή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καταλήγοντας στο «άδικο» για αυτές 0-3 (11-25, 24-26, 18-25).

Από την άλλη οι κορασίδες (Κ18) του ΑΤΛΑ πέτυχαν μεγάλη νίκη αντιμετωπίζοντας την έμπειρη ομάδα του Α.Ο.Π. Μίλωνας Γιαννιτσών, μέσα στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, την Κυριακή 04/02/2024, στις 13.00. Οι κορασίδες που βρέθηκαν σε καλή μέρα, με το επιβλητικό 0-3 (13-25, 19-25, 22-25), απέδειξαν πως η ομάδα έχει μέλλον και πολλά να περιμένει από τις ίδιες. Με καλά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση έφυγαν με τη νίκη από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Την τιμητική τους είχαν και οι Γυναίκες του ΑΤΛΑ για το πρωτάθλημα της Β εθνικής της ΕΣΠΕΜ, όπου μέσα στο ΔΑΚ Κατερίνης, το Σάββατο, 03/02/2024, στις 16.00, συναντήθηκαν με το τοπικό Α.Π.Σ. Αίολο Κατερίνης, όπου και κατάφεραν να αποσπάσουν το απόλυτο των βαθμών από τον αντίπαλο τους (0-3, 18-25, 23-25, 17-25). Οι γυναίκες που δείχνουν τον δρόμο για τον σύλλογο, ανήλθαν στην δεύτερη θέση του ομίλου, και μπορούν να ελπίζουν για τα καλύτερα. Αν και μένει μόλις ένα παιχνίδι, ο ΑΤΛΑΣ μπορεί να κάνει την όποια ανατροπή και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι πρώτο ΣΦΚ Πιερικό, με τον οποίο συναντάται την επόμενη αγωνιστική και από κει και πέρα να ελπίζει σε άνοδο. Ίδωμεν. Στα του αγώνα, οι Γυναίκες επέδειξαν «επαγγελματισμό» σε άμυνα και επίθεση, είχαν το Momentum σε όλο τον αγώνα και χτύπησαν δυνατά κάθε μπάλα μη δίνοντας ελπίδες διεκδίκησης στην αντίπαλη ομάδα. Οι Γυναίκες πλέον κοιτούν μπροστά και ο Σύλλογος είναι περήφανος για την πορεία του αγωνιστικού του τμήματος.

Στην επόμενη αγωνιστική οι Παγκορασίδες (Κ16) θα αντιμετωπίσουν τον Αίαντα Κρ. Βρύσης, το Σάββατο 10/02/2024, στις 11.00, στο ΔΑΚ ΚΡ. Βρύσης, οι Κορασίδες (Κ18) θα αντιπαρατεθούν απέναντι στον ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας, την Κυριακή 11/02/2024, στις 14.00, στο ΔΑΚ Κιλκίς, και οι Γυναίκες στο ντέρμπι της κορυφής θα παραταχθούν απέναντι στον ΣΦΚ Πιερικό Κατερίνης, στο ΔΑΚ Κατερίνης, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 16.00.

Η σύνθεση των Παγκορασίδων (προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης): Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Γουσίδου Μαρκέλλα-Ιωάννα, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Σταμάτη Αικατερίνη(λ).

Η σύνθεση των Κορασίδων (προπονητής ο κ. Γιώργος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Νίρλα Ειρήνη.

Η σύνθεση των Γυναικών (προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Γεωργιάδου Εριγέτη, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Αμοιρίδου Ελεάννα, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Ποπονίδου Χριστίνα, Καμπούρη Άννα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.