Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Νέο εκπληκτικό video του Γιάννη Σιταρίδη: "Παγώνοντας το χρόνο μέσα από φωτογραφίες του Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η ομορφιά κρύβεται παντού. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να την ανακαλύψεις και μετά να τη μοιραστείς. Σε αυτό το βίντεο δεν θα βρεις ούτε Δελφούς, ούτε Μυστρά, ούτε Ακρόπολη, ούτε Χάλκη και δρόμους των ιπποτών της Ρόδου. Δεν έχει Πρέσπες, ούτε Ναύπλιο και Αρχαία Ολυμπία. 

Έχει όμως τον τόπο μου, το τόπο που γεννήθηκα, τον τόπο που μεγάλωσα, τον τόπο που ζω και αγαπώ… Αυτόν το τόπο μέσα από την προσωπική μου ματιά σκοπεύω να μοιραστώ μαζί σας. 

Τον τόπο που από τον Γενάρη μέχρι το Δεκέμβρη, για έναν ολόκληρο χρόνο δεν ξέχασα να περπατήσω και να παγώσω στο χρόνο μέσα από τις φωτογραφίες μου. Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.