Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Πενθήμερη εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στη Νάξο

Δελτίο τύπου Περιπατητών Κιλκίς
Πάμπλουτοι σε εικόνες, στιγμές, παράδοση, διατροφολογία, ομορφιά και αμέτρητα θετικά γύρισαν οι εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών από την πενθήμερη εκδρομή στην μοναδική Νάξο. Κάθε σημείο, μνημείο, διαδρομή στην χώρα και την ενδοχώρα, θάλασσα, κάστρο, πύργο, θέα, ανατολή ηλίου, ηλιοβασίλεμα στην Νάξο που διατηρεί το Ενετικό χρώμα και μάλιστα ανεπηρέαστο από τους Οθωμανούς που διοικούσαν μακρόθεν στην περιγραφή είναι μοναδικό. 

Η κάθε λέξη η τόπος που σας παραθέτω η κάθε εικόνα από τις χίλιες ως εκατομμύρια λόγια πλούτισαν το είναι των επισκεπτών. Το Ενετικό Κάστρο, η Παναγία Μυρτιδιώτισσα στο λιμάνι, η Παντάνασσα ως Μητρόπολη, η Πορτάρα στον Ναό του Απόλλωνα, η Αφροδίτη, η Σφίγγα των Ναξίων στο εντυπωσιακό Δημαρχείο και άλλες αμέτρητες γωνίες της Χώρας εντυπωσιακές. 

Επισκέφθηκαν τον Ναό της Θεάς Δήμητρας στο Σαγκρί, τον Πύργο Μπαζαίου, την Παναγία Δροσιανή, το Χαλκί την πρωτεύουσα του μεσοπολέμου μου με τον Πύργο Γρατσία, τον Ναό της Πρωτόθρονης, το αποστακτήριο κίτρου κ.α. το γραφικό Φιλότι, την μαγική Απείρανθο με τα μουσεία της και τις ταβέρνες της, τον σταυρό ψηλά με την θέα θάλασσας ανατολικά και δυτικά, τα ορυχεία μαρμάρων με την παγκοσμίως πιο βαθειά είσοδο του φωτός σε αυτά, τον Κούρο Μελάνων Φλεριού, την έναρξη των ορεινών μονοπατιών 4 και 6. Ποια θάλασσα ποια χώρα στην Νάξο θα μας ταξιδεύει από τώρα. Επισκεφθείτε τις χίλιες φωτογραφίες στα 14 άλμπουμ την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.