Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Στην Ουάσιγκτον ο Γιώργος Γεωργαντάς

Στην Ουάσινγκτον μεταβαίνει την Κυριακή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στη Σύνοδο των Ηγετών των Κοινοβουλίων στο πλαίσιο των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. 

Η φετινή Σύνοδος στην οποία αναμένεται να δώσουν το «παρών» 32 εκπρόσωποι κοινοβουλίων χωρών - μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αλλά και πολλοί εκπρόσωποι κοινοβουλίων χωρών μη μελών της Συμμαχίας είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς συμπίπτει με τη συμπλήρωση 75 ετών από την ίδρυση του ΝΑΤΟ του οποίου η Ελλάδα υπήρξε ένα από τα πρώτα μέλη. 

Ο κ. Γεωργαντάς θα απευθυνθεί με ομιλία στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα, τοποθετημένη από τη μοίρα σε ένα από τα κομβικότερα γεωπολιτικά σημεία της Γης, υπήρξε όχι απλώς ένα από τα πρώτα αλλά και ένα από τα πιο αξιόπιστα πιστά μέλη της συμμαχίας ευελπιστώντας πάντα στην αντίστοιχη στάση των Συμμάχων. 

Η σύνοδος διεξάγεται σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας με την Ελλάδα να βρίσκεται πολύ κοντά σε δυο εξελισσόμενους πολέμους. Το βράδυ της Δευτέρας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί την πρεσβευτική κατοικία στην Ουάσινγκτον προκειμένου να παραστεί στη δεξίωση την οποία θα παραθέσει η πρέσβυς κα Αικατερίνη Νασίκα στα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.