Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση Κιλκισιακού για το σημερινό επεισόδιο στην Πλατεία Ειρήνης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ των μελών της Διοίκησης του Σωματείου με τους εκπροσώπους της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ, σχετικά με το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα στην πλατεία Ειρήνης:

1) Δεν υπήρχε εκ μέρους της διοίκησης της Ομάδας πρόθεση για δημιουργία επεισοδίου στην προεκλογική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί από το ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή Κ. Γιάννη Δελή και την υποψήφια ευρωβουλευτή Κ. Ελένη Γερασιμίδου.

2) Καταδικάζει η διοίκηση της Ομάδας το φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε.

3) Διευκρινίζει ότι οι σχέσεις της ομάδας του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ με την Τοπική Οργάνωση ΚΚΕ ήταν και παραμένουν άριστες.

4) Διευκρινίζει ότι όσα είχαν εμπλακεί στο φραστικό επεισόδιο και στην συνέχεια αυτού δεν είχαν καμμία σχέση με την ομάδα του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και παρόμοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στις καλές σχέσεις που υπήρχαν διαχρονικά και στις δύο πλευρές, ούτε στην ευόδωση των σκοπών του Αθλητισμού και αμαυρώνουν την σημερινή επιτυχία της ομάδας μας.

Με εκτίμηση
Α.Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.