Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς, από το Open Muay Thai Cup της Σερβίας


Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Με χαμόγελα και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς από το Open Muay Thai Cup της Σερβίας.

Στις 28/04/2024 ημέρα Κυριακή σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IFMA) πραγματοποιήθηκε το Open Muay Thai Cup της Σερβίας στο Crystal Hall, Zrenjanin.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai μετά από πρόσκληση της Σέρβικης Ομοσπονδίας.

Στην Ελληνική Αποστόλη συμμετείχαν από το Κιλκίς και από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο δυο αθλητές ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος στα -52 κιλά ηλικίας 10-11 ετών και η Πουντζουκίδου Αναστασία στα -40 κιλά ηλικίας 10-11 ετών .

Η συμμετοχή 12 χωρών έκανε το πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και προσέφερε εξαιρετικό θέαμα στο φίλαθλο κόσμο.

Το Πρωτάθλημα αυτό πραγματοποιήθηκε από της Σερβική Ομοσπονδία Muay Thai στην πόλη του Ζρενιανιν στο Crystal Hall, Zrenjanin ένα στάδιο κόσμημα της περιοχής που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές διεθνείς διοργανώσεις και event λόγο της νευραλγικής θέσης της πόλεως, που βρίσκετε σχεδόν στο κέντρο της Ευρώπης .

Οι αθλητές του Κιλκίς πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πουντζουκιδη Κωνσταντίνο να κατακτά την Πρώτη Θέση Χρυσό Μετάλλιο μετά από εξαιρετική εμφάνισή και διακοπή του αγώνα από τον Γιατρό υπέρ του .Η αθλήτρια Πουντζουκίδου Αναστασία στον τελικό μετά από ένα δύσκολο δυνατό ματσ δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας στα σημεία από μια ποιό δυνατή αθλήτρια της κατακτώντας της δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο .

Η συμμετοχή των αθλητών άλλα και του κόσμου ήταν ικανοποιητική και σε όλες τις ηλικίες με αποκορύφωμα το βραδινό event που είχε πολύ αξιόλογους και δυνατούς αγώνες με το στάδιο να φωταγωγείτε και να λειτουργεί σε ρυθμούς Επαγγελματικής Βραδιάς .

Από το Κιλκίς Συμμετείχε με την Ελληνική Αποστολή και ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ως προπονητής της αποστολής και μαζί με τον συνάδελφο Προπονητή Καραμολέγκο Αρτέμη προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της Ελληνικής αποστολής και όλων των αθλητών της .

Κατά την διάρκεια του βραδύνου event ο Διοργανωτής απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Ελληνική Αποστολή και ευχαρίστησε την Ελληνική ομάδα για την παρουσία της.

Με το πέρας των αγώνων ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος συνεχάρη όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής ομάδας καλά αποτελέσματα για τους μετέπειτα αγώνες και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Της Πάτρας σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής.

Στη βραδιά επίλεκτων

1. Αριάδνη Αντρέι επικράτησε έναντι της Σέρβας αθλήτριας στο main event.

2. Γιώργος Χάλαρης αγωνίστηκε με τον Βούλγαρο πρωταθλητή, με τη νίκη δίνεται στον αντίπαλο.

3. Άγγελος Λιγνός κέρδισε με νοκ άουτ στον 2ο γύρο τον Κροάτη αντίπαλο του.

4. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, Νίκη με διακοπή από τον διαιτητή.

5. Κωνσταντίνα Δουβάρα, νίκη με επικράτηση στα σημεία.

6. Κάρολος Βλάχος και
7. Αναστασία Πουντζουκίδου δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στον τελικό με δύο πολύ κοντινά και τεχνικά παιχνίδια.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.