Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή του Κιλκίς για διαρρήξεις οικιών

-Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα
-Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ρολόγ
ια και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο προαναφερόμενος άνδρας και προσπάθησε να διαφύγει προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση.

Στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από οικία σε περιοχή του Κιλκίς και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 8 έως 16 Μαΐου 2024 διέρρηξε ακόμη 4 οικίες σε περιοχές του Κιλκίς, όπου σε 3 από αυτές αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και ένα ρολόι, από τα παραπάνω κλοπιμαία, το οποίο και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.