Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τη συνεχιζόμενη αποχή των εργαστηριακών ιατρών

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει από την έναρξή της την αποχή των εργαστηριακών ιατρών του νομού μας και τα δίκαια αιτήματά τους.

Μετά από ομόφωνη απόφαση, τα Μικροβιολογικά εργαστήρια του νομού θα παραμείνουν κλειστά, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υφίστανται, αλλά πρόκειται για την επιβίωση των εργαστηρίων μας.

Ο ΕΟΠΥΥ οδηγεί τους εργαστηριακούς ιατρούς σε υποχρεωτικό λουκέτο και χρεοκοπία, καθώς εδώ και 10 χρόνια, με τη μορφή του clawback και του rebate, έφτασε να παρακρατεί το 70% της αξίας των εξετάσεων που έχουν ήδη εκτελέσει, δημιουργώντας τους ένα τεχνητό χρέος χιλιάδων ευρώ!!

Οι εργαστηριακοί ιατροί έχουν φτάσει στα όριά τους και απαιτούν να μπει τέλος στον οικονομικό αφανισμό τους!

Ο Πρόεδρος
Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.