Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Γουδαμάνης: Μη γίνεστε συνένοχοι στην αδιαφορία συγκεκριμένων εταιριών

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Όταν εταιρείες που ευθύνονται για το έγκλημα των Τεμπών και για τον θάνατο 57 ανθρώπων (ΟΣΕ - OSE, της Ergose S.A., ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοκ) και συνεργάτες τους, καταγγέλονται ΕΠΩΝΥΜΑ πρώτον, για ελλειπή μέτρα ασφαλείας στον δρόμο που έχουν παρέμβει (Παλαιά Εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), δεύτερον για τον σχεδιασμό που έχουν κάνει αλλά και τη λειτουργία που αναμένεται στο μέλλον του ΝΣΣ Πολυκάστρου χωρίς φωτισμό, είναι εγκληματική, και αυτό συνεχίζεται με την ανοχή του Δήμου ΠΑΙΟΝΙΑΣ αλλά και της Περιφέρειαε Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς), ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.... περιμένουν να συμβεί πρώτα κάποιο ατύχημα για να κάνουν της απαραίτητες ενέργειες που πρέπει οι προαναφερόμενοι φορείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ κύριοι να ανάβουν μόνιμα τα φώτα το βράδυ στο σημείο που είναι δύσκολο (προβληματικό) όπως ΑΚΡΙΒΩΣ κάνατε στην προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενδιαφερθείται έμπρακτα για τους πολίτες και πολύ περισσότερο για τους συνδημότες σας και μη γίνεστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των συγκεκριμένων εταιριών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.