Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Δωρεάν νομική εκπροσώπηση για συνταξιούχους πολιτικούς υπαλλήλους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλληλωσν Νομού Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από τη διαπίστωση προβλημάτων που μας ανέφεραν πολλοί συνάδελφοι συνταξιούχοι, από τη σύναψη δανείων με διάφορους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς (Τράπεζες, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κλπ) και ζητούν πληροφορίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα που τους απασχολεί, το Δ.Σ. της ΠΟΠΣ, στη συνεδρίαση της 28/3/2024, αποφάσισε να συνάψει συμφωνία συνεργασίας, αμισθί, με τον Δικηγόρο Κωνσταντίνο Γ. Κουκούτση, νομικό σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, παρ’ Αρείω Πάγω. Κατόπιν αυτού μπορεί όποιος συνάδελφος συνταξιούχος αντιμετωπίζει κάποιο ανάλογο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνεί με τον συγκεκριμένο δικηγόρο κ. Κ. Κουκούτση, να του γνωστοποιεί το πρόβλημά του και να παίρνει ανάλογες οδηγίες για την αντιμετώπιση του θέματός του. 

Οι πληροφορίες και οι οδηγίες που θα παρέχει ο νομικός συνεργάτης μας πλέον, για τα θέματα που ήδη αναφέραμε, θα είναι δωρεάν. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Κωνσταντίνος Γ. Κουκούτσης
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω / M.Sc. Banking and Finance Law
Βουρνάζου και Μανουτίου 17-19 - Αθήνα/Τ.Κ. 11521
Τηλ:210-6448777/6979630275
Email: kwnstantinoskoukoutsis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.