Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κσλοτάξιδο το τραγούδι σου Μαρία

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε η δική μας, Κιλκισιώτισσα τραγουδίστρια Μαρία Κετικίδου με τίτλο "Θα θελα", σε στίχους και μουσική Αυγουστίνου Πέτρου.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν το 2020 και κάποιες λίγο παλαιότερα. Το βίντεο είναι προϊόν ερασιτεχνικής προσπάθειας. Τα γυρίσματα έγιναν στη Λήμνο το καλοκαίρι του 2021.

Σε ανακοίνωσή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Μαρία Κετικιδου, με την κυκλοφορία του βίντεοκλιπ, αναφέρει τα εξής: "Θα 'θελα να πω πολλά όμως θα μοιραστώ μαζί σας απλά και με πολλή χαρά, ένα τραγούδι του Augoustinos Petrou που αγάπησα πολύ από την πρώτη φορά που το άκουσα! Περάσαμε δια πυρός και σιδήρου αλλά τα καταφέραμε! Ευχαριστώ πολύ τους μουσικούς Βασίλης Ποτήρης Ioakeim Aslanidis Κυριακος Κοντακος Kostas Gerontakis Pantelis Tsantos. Ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ τη Malama Sevastou και τον George Angelopoulos για τα φανταστικά πλάνα αλλά πιο πολύ για την καλή τους διάθεση και το γέλιο που κάναμε εκείνο το διήμερο στην πολυαγαπημένη μου Λήμνο μαζί με τον Fokas Fokas! Καλή ακρόαση!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.