Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Γαλάζια "Πανστρατιά'" στη Θεσσαλονίκη - Βούλιαξε το ''Ιωάννης Βελλιδης''

Του Θωμά Μαρκόπουλου
50 χρόνια Μεγάλης ΝεοΔημοκρατικής Ιστορίας με τα πολλά θετικά και πολλά αρνητικά της - ''Γαλάζια Πανστρατιά'' στην Βόρεια Ελλάδα, στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, στον δύσκολο προεκλογικό δρόμο προς της Ευρωεκλογές του Ιούνη 2024! - Βούλιαξε το ''Ιωάννης Βελλιδης'', πάνω από 3500 άτομα, εντός, στον προθάλαμο αλλά και εκτός του ιστορικού συνεδριακού χώρου της Θεσσαλονίκης.

50 Χρόνια Ιστορίας γιόρτασε η Μεγάλη, Γαλάζια, Κεντροδεξιά, φιλελεύθερη, πατριωτική, ευρωπαϊκή Παράταξη στην Θεσσαλονίκη και τον Συνεδριακό Πολυχώρο ''Ιώνννης Βελλίδης'', Δευτέρα 11/03/24, απόγευμα. Νεολαίες και Νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ, Μέλη, Στελέχη, ΔΕΕΠ - ΔΗΜΤΟ, Εκλεγμένες και Εκλεγμένοι και φέρελπις επίσης Πολιτευτές/τριες από όλη την Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα καθώς και την υπόλοιπη Ελλάδα. Και φυσικά αρκετά στελέχη πρώτης γραμμής από το Ευρωπαϊκό Λαικό Κόμμα (ΕΛΚ / EPP). 

Ο τόπος μας, το Κιλκίς και η Παιονία, είχα εξαιρετικά έντονη παρουσία στην όλη προσυνεδριακή διαδικασία. Με τον Πρώην Υπουργό, κο. Γεώργιο Π. Γεωργαντά, Βουλευτή Κιλκίς ΝΔ και Αντιπρόεδρο Β' της Ελληνικής Βουλής, την Πολιτεύτρια, εκ της Παιονίας ορμώμενη, Αγρότισσα και Επιχειρηματία, κα. Αννα Σακαλάκη, τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς, κο. Μηνά Παπαδόπουλο και αρκετά παλαιά και νέα στελέχη της γαλάζιας παράταξης της ΠΕ Κιλκίς. Από σήμερα άλλωστε ξεκινάνε οι Ευρωεκλογές 2024!

ΥΓ: Σημαντικό! Πέρα του Έλληνα Π.Θ. από το 2019 και Προέδρο της ΝΔ από το 2016, κο. Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη το πιο θερμό και φλογερό χειροκρότημα, ως Κεντρικός Ομιλητής, απέσπασε ο Ψυχίατρος - Καθηγητής - Συγγραφέας, κος. Δημήτριος Χρ. Βαρτζόπουλος, Υφυπουργός Υγείας και ΠΡΩΤΟΣ Βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης με την ΝΔ. Καθόλου τυχαίο, θα έλεγε κανείς... ειδικά αν ξέρει την Θεσσαλονίκη.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.