Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ο Κιλτίδης απαντά με νόημα...

Του Κώστα Κιλτίδη
Είμαι ο μοναδικός βουλευτής των 6 κομμάτων που κυβέρνησαν με μνημόνια (2010-2019), που δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο ή μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Δεν εντάχθηκα ούτε στους μνημονιακούς, ούτε στους αντιμνημονιακούς. Ζητούσα γενναίο συμβιβασμό ή οργανωμένη σύγκρουση με ενημερωμένους πολίτες. Προσδιόρισα από τότε, ότι πρόκειται για γεωπολιτική επιβολή και όχι οικονομική κρίση.

Δεν διανοήθηκα, ότι θα δεχθώ στη ζωή μου εκχώρηση εθνικής ταυτότητος και γλώσσης με συμφωνίες τύπου «Πρεσπών». Νοιώθω προδομένη την ζωή μου και τους αγώνες μου. Θα αγωνίζομαι όσο ζω για την αυτονόητη εθνική αποκατάσταση.

Αδυνατώ να αποδεχθώ και να συμβιβαστώ με αλλαγή της φυσικής και βιολογικής υποστάσεως και αρμονίας του ανθρώπου. Αγαπώ όλα τα έμβια όντα και παραμένω ανθρωποκεντρικός με όλες της αποχρώσεις και διαφορετικότητες του ανθρώπου.

Αρνούμαι τον εκφυλισμό σε συγκροτημένη κοινωνία, Πολιτείας, Πατρίδος και Έθνους. Ζω και πορεύομαι με σύστημα αρχών και αξιών του Ελληνισμού. Τα κόμματα δεν στραγγάλισαν ποτέ την κοσμοθεώρησή μου. Ανήκω στην παράταξη των συνειδητών Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.