Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Χάλκινο μετάλλιο για την Άννα Τσομπάνη της ΤΟΛΜΗΣ κιλκίς, στο Athens Challenge European Cup 2024

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Στο Athens Challenge European Cup 2024 συμμετείχε η αθλήτρια της Τόλμης Τσομπάνη Άννα τον μήνα Ιανουάριο στη κατηγορία γυναικών -70 κιλά στο στυλ Full Contact κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο κατατάσσοντας τους αθλητές-ριες με διάκριση σε θέση της παγκόσμιας κατάταξης (Kick Boxing World Ranking). Η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Κρήτη τον Δεκέμβριο 2023, αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελλάδος 2024 και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Kick Boxing που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα μέσα στο 2024.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή επιτυχία στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα που έρχεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.