Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Δημοκρατία ξεκινάει δυναμικά την προεκλογική ευρωπαϊκή καμπάνια της για τον Ιούνιο

Ρεπορτάζ: Θωμάς Μαρκόπουλος
Παρόντες ήταν όλοι οι θεσμικοί φορείς όλων των βαθμίδων από Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς αλλά και αρκετός κόσμος από Αθήνα, Βρυξέλλες και Στρασβούργο.

Ο Έλληνας Επίτροπος στην ΕΕ και Αντιπρόεδρος της ΕΕ, κος Μαργαρίτης Σχοινας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικωστας, η Υπουργός και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με την ΝΔ, κυρια Σοφία Ζαχαράκη, o Αντιπρόεδρος Β' της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Κιλκίς ΝΔ, κος. Γεώργιος Γεωργαντάς, η Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, κυρία Νεφέλη-Μαρία Χατζηιωαννίδου, ο Πρωην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Νυν Δημοτικός Σύμβουλος κος. Κωνσταντίνος Β. Ζέρβας, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, κος. Ορφεας Γεωργίου, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς, κος. Μηνάς Παπαδοπούλος και δεκάδες ακόμη Στελέχη, Νεολαίοι, Αυτοδιοικητικοι και Βουλευτες/Ευρωβουλευτες. Η Νέα Δημοκρατία στις επάλξεις με στόχο το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πανευρωπαϊκες εκλογές.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.