Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 21/2/2023, 8:59 μ.μ.

Ημερίδα με θέμα «Βία και παραβατικότητα των ανηλίκων» διοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Βία και παραβατικότητα των ανηλίκων», την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων, όπως η Εισαγγελία, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμος, η Περιφέρεια, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας, Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών κ.α.

Στόχος είναι η από κοινού δράση όλων των συναρμόδιων φορέων, για την εφαρμογή ενός ολιστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση και βέλτιστη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τη βία και παραβατικότητα των ανηλίκων.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (20 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και να έχει επιβιβάσει 5 αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.