Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Βαρτζόπουλος, Γεωργαντάς, Παπαδόπουλος: Η ΝΔ είναι έτοιμη, οργανωτικά και κομματικά, βαδίζει για πρωτιά στις Ευρωεκλογές 2024

Δείτε video της εκδήλωσης ΕΔΩ
Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Κτημα των Ευχων, Κιλκίς, 25.02.2024, απόγευμα. Πλήθος κόσμου από το Κιλκίς και την Παιονία στην Εορταστική και Παραδοσιακή Βασιλόπιτα 2024 της γαλάζιας παράταξης του Κιλκίς και της Παιονίας. 

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Κιλκίς με κεντρικό και μεγάλο καλεσμένο τον Υφυπουργό Υγείας, κο. Δημήτριο Χρ. Βαρτζόπουλο, Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία και Ψυχίατρο-Καθηγητή-Συγγραφέα παρέθεσε γεύμα για τα μέλη και τα στελέχη της. Όλες και όλοι ήταν εκεί δυναμικα. 

Ο κος. Γεώργιος Γεωργαντάς, Βουλευτής Κιλκις ΝΔ και Αντιπρόεδρος Β' της Ελληνικής Βουλής, οι 2 Δήμαρχοι της Π.Ε. μας, Δ. Κυριακιδης Κιλκίς και Κ. Σιωνϊδης Παιονίας, ο κος. Μήνας Παπαδοπούλος και σύσσωμη η γαλάζια τοπική ομάδα, ο κος. Κυριάκος Σωτηριάδης και η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και πλήθος αυτοδιοικητικων, θεσμικών στελεχών, μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας. 

λει το Αλάτι της Πολιτικής Ζωής του τοπου, τόνισε με πάθος ο κος Δημ. Βαρτζόπουλος! Πανέτοιμη λοιπόν και στο Κιλκίς και στην Παιονία η ΝΔ για τις Ευρωεκλογές του Ιούνη 2024. Η μεγαλη, Φιλελεύθερη και Πατριωτική, παράταξη στα μέσα Μαρτίου θα ανακοίνωση τους 40 και πλέον υποψήφιες και υποψήφιους της, για τις ερχόμενες Ευρωκαλπες. Εν αναμονή λοιπόν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.