Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ξεκίνησε συλλογή διαδικτυακών υπογραφών για να σταματήσουν την ταλαιπωρία που προκαλούν τα έργα του FlyOver

Του Παναγιώτη Γουδαμάνη
Εκ πρώτης όψεως το θέμα φαίνεται να αφορά μόνο αυτούς που μένουν στον Ν. Θεσσαλονίκης. Άν εμβαθύνουμε όμως θα διαπιστώσουμε ότι το θέμα του Fly-Over που δημιουργεί όλο αυτό το κυκλοφοριακό χάος στην Θεσσαλονίκη αφορά όλη την Μακεδονία.

Άν θελήσετε να μεταβείτε στο Αεροδρόμιο, η χρειαστεί να πάτε σε κάποιο Νοσοκομείο, η θέλετε να επισκεφτείτε ένα φίλο σας η ένα συγγενή σας, η ακόμη αν επιθυμείτε να πάτε να βρείτε κάτι το οποίο δεν υπάρχει στην περιοχή σας, η έστω να πάτε για διασκέδαση, και έχετε την ατυχία να "πέσετε" πάνω σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, τότε είστε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ να υποστείτε όλα αυτά τα οποία βιώνουν όλοι αυτοί οι οποίοι κινούνται στην Θεσσαλονίκη και πέριξ αυτής.

Η συναναστροφή και μόνο με την πόλη της Θεσσαλονίκης έχει κάνει όλες τις εταιρείες που εδρεύουν εκεί να αλλάξουν και τις πολιτικές τους που εξυπηρετούν όλους εμάς εδώ στην Β. Ελλάδα.

Μας επηρεάζει όλους λοιπόν και για αυτό τον λόγο όσο πιό γρήγορα μπορέσει να αποκατασταθεί η ροή της κυκλοφορίας εκεί τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας.

Σας προτρέπουμε να πάρετε μέρος στο διαδικτυακό ψήφισμα για να σταματήσει η μόνιμη ταλαιπωρία που προκαλούν τα έργα του FlyOver.

 Μπορείτε να συμμετέχετε υπογράφοντας το διαδικτυακό ψήφισμα ΚΑΤΑ της ΜΟΝΙΜΗΣ ταλαιπωρίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν

Βάλε STOP στην ταλαιπωρία που προκαλούν τα έργα του FLY-OVER! Στήριξε με μία υπογραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.