Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Έκκληση για βοήθεια σε συμπολίτισσα μας

Υπογράφουν:
Δουλκερίδης Γεώριος, Αντιδήμαρχος Ευρωπού Παιονίας 
Πατσίδου – Αϊβάζη Κυριακή, Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ευρωπού Κουρτζανίδης Ευθύμης, πρώην Δήμαρχος Ευρωπού
Πήραμε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε σε όλους σας και να ζητήσουμε την οικονομική συνδρομή σας, ώστε να βοηθήσουμε μια συγχωριανή μας που δίνει γενναία και ατρόμητα τη «μάχη» της ζωής της, παλεύοντας με περισσή αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα με μια σοβαρή νόσο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να κοινοποιήσουμε το όνομά της μετά από έγκριση της ιδίας και του γιού της Ιωάννη.

Πρόκειται για την ΠΑΡΙΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της πρέπει να μας νιώσει όλους δίπλα της. Να της πιάσουμε νοερά το χέρι και να της δηλώσουμε ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Να δυναμώσουμε ακόμη πιο πολύ τον προσωπικό και τιτάνιο αγώνα της και να της πούμε ότι θα βγει νικήτρια, γιατί οι ευχές όλων μας είναι μαζί της.

Όποιος επιθυμεί να συμπαρασταθεί οικονομικά, ο λογαριασμός κατάθεσης είναι: Εθνική Τράπεζα με
IBAN: GR04 0110 3230 0000 3230 0253 484, στο όνομα του γιού της Κουρουτζή Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.