Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Επίσκεψη ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στον Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο


Δελτίο τύπου ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Επίσκεψη στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο για ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2023 ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς Νίκος Τοπαλίδης.



Ο κ. Τοπαλίδης αφού ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές όλων των μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Στην σύντομη συνομιλία τους αμέσως μετά την ανταλλαγή ευχών, τόσο ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκος Τοπαλίδης όσο και ο σεβασμιώτατος συμφώνησαν να συνεχίσουν και στο μέλλον από κοινού να στηρίζουν τους αδύναμους συμπολίτες μας με προσφορές και δωρεές όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε συνεργασέα πάντα με τη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς.

Ο κ. Τοπαλίδης σε δήλωση του μετά το πέρας της επέσκεψης στο επισκοπείο Κιλκίς εξήρε το έργο και την μέχρι σήμερα ενεργό παρουσία και πορεία του μητροπολίτου κ.κ. Βαρθολομαίου στον τόπο μας εκφράζοντας την χαρά και ικανοποίηση του που ένας φωτισμένος και άξιος ιεράρχης ηγείται της Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου κάνοντας το ποίμνιο να προσέρχεται όλο και περισσότερο στο ιερό καταφύγιο της εκκλησίας μας. Τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς  συνόδευσε στην επίσκεψη του και το μέλος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Σεφερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.