Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 31/1/2024, 10:38 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου 2024 το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 15 γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους 236,5 γραμμαρίων, 1 φυτό κάνναβης, 21 σπόρους κάνναβης και 1 μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του.


· Συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 7 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 261,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

· Συνελήφθησαν στις 29 Ιανουαρίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς σε σακίδιο που έφερε ένας εκ των προαναφερομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. Επίσης κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία που διαπιστώθηκε να έχουν απορρίψει και για τα οποία δεν διέθεταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Νοέμβριο αφαίρεσε από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επιπλέον, τον περασμένο Δεκέμβριο προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από επιχείρηση σε άλλη περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε ημεδαπός συνεργός του, σε βάρος του οποίου επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Πρώτες πρωινές χθες 30-01-2024 στο 360ο χλμ της Εγνατίας Οδού, ρεύμα προς Καβάλα, Δ.Χ. Φορτηγό με οδηγό 56χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 59χρονο αλλοδαπό – οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος βρισκόταν εκτός του οχήματος για αλλαγή ελαστικού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 43χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας κλοπής και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας κλοπής και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες προχθές (29-01-2024) ο 43χρονος μαζί με τον 50χρονο αδελφό του, ενώ βρίσκονταν εντός επιχείρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βεροίας με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια εισήλθαν σε αυτοκίνητο και αποχώρησαν.

Ο ιδιοκτήτης μαζί με το γιο του χρησιμοποιώντας τα ιδιωτικά τους οχήματα ακινητοποίησαν το όχημα των παραπάνω, πλην όμως στην προσπάθεια του γιου να αφαιρέσει τα κλειδιά από τη μίζα του οχήματός τους, ανέπτυξαν ταχύτητα με συνέπεια να τον παρασύρουν χωρίς να προκύψει τραυματισμός και διέφυγαν.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις και συνελήφθη στην περιοχή των Διαβατών, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο (2) κατσαβίδια και ένα (1) ζευγάρι γάντια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.