Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 15/1/2023, 11:41 π.μ.

Εξιχνίαση απάτης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς την 16η Δεκεμβρίου 2023 παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ που απέρριψε ηλικιωμένη από το μπαλκόνι της οικίας της στην Κατερίνη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία συνεργών της, για δήθεν τραυματισμό οικείου της προσώπου και άμεσης ανάγκης ιατρικής βοήθειας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη προχθές (13 Ιανουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 17,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ.

· Συνελήφθησαν στις 12 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του ενός, καθώς και σε οικία που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 289,2 γραμμαρίων και 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Εξιχνιάσεις κλοπών

· Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 18η Οκτωβρίου 2023 διέρρηξε 3 διαμερίσματα σε περιοχή της Πέλλας, σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας και αφαίρεσε κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 9.800 ευρώ, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

· Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου 2024 διέρρηξε κατάστημα στις Σέρρες και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο νεαρές γυναίκες για κλοπή μπρούτζινων καντηλιών από κοιμητήρια της Νεοχωρούδας


Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Νεοχωρούδας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρωινές ώρες χθες (13-01-2024), συνέλαβε δύο άτομα, διότι στο όχημα που επέβαιναν ανευρέθηκαν, στο χώρο των αποσκευών και στη θέση του συνοδηγού, δεκατέσσερα (14) μπρούτζινα καντηλάκια μνημάτων.

Πρόκειται για δύο 22χρονες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα αντικείμενα είχαν αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα, από μνήματα κοιμητηρίων της Νεοχωρούδας ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια και μία βαριοπούλα.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.