Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 2/12/2023, 4:49 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2 και εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς και στις 2 κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη), τα εξής χρονικά διαστήματα:

· τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 κατά τις ώρες από 07.00 έως 21.00 και

· από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 κατά τις ώρες από 07.00 έως 19.00.

Επίσης για τα ίδια χρονικά διαστήματα θα ισχύει και αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα στον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης
Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Βέροιας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) τα ξημερώματα στην Βέροια, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, μία ημεδαπή γυναίκα και μία ανήλικη ημεδαπή, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Στην κατοχή του ημεδαπού άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρικός τροχός, μία πένσα και ένα κατσαβίδι.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (1 Δεκεμβρίου 2023) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 αλλοδαποί άνδρες, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκε σε σημείο που το είχαν αποκρύψει και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Εξιχνίαση κλοπής

Συνελήφθη χθες (30 Νοεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών από
αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς
όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας,
προσπάθησε να παραβιάσει την περίφραξη φωτοβολταϊκού πάρκου σε περιοχή
των Σερρών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επιπλέον,
διαπιστώθηκε ότι το μεσημέρι της 12 ης Νοεμβρίου, παραβίασε το ίδιο
φωτοβολταϊκό πάρκο και αφαίρεσε καλώδια συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη στιες 29 Νοεμβρίου 2023 το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 35,7 γραμμαρίων. Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

· Συνελήφθη στιε 29 Νοεμβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 133,9 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν στις 29 Νοεμβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του άνδρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευασία που περιείχε 10 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ταινία φορολόγησης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι. Όπως διαπιστώθηκε, τα παραπάνω λαθραία τσιγάρα είχε προμηθευτεί νωρίτερα από την ημεδαπή γυναίκα, η οποία διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της 680 πακέτα τσιγάρων και 81 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 4.050 γραμμαρίων, τα οποία επίσης δεν έφεραν ταινία φορολόγησης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά δασμοί και φόροι. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 25 Νοεμβρίου 2023, συνεργός του προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Ημαθίας και ισχυρίστηκε ότι δήθεν η κόρη της τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, που παρέλαβε ο προαναφερόμενος αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, κατά την έξοδό του από τη χώρα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.