Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Η Ηθοποιός και Μοντέλο, κυρία Ειρήνη Στεριανού, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Η Ηθοποιός και Μοντέλο, κυρία Ειρήνη Στεριανού, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας

Ποια είναι τα επαγγελματικά, θεατρικά και τηλεοπτικά σου πλάνα αυτόν τον καιρό Ειρήνη... τι κάνεις και τι ετοιμάζεις;
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο θέατρο ΒΟΛΤ στην παράσταση Moral Rules η οποία παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9 η ώρα στη σκηνή Β του θεάτρου.

Τι σημαίνει για σένα το Θέατρο και η Τέχνη; Στο μυαλο και τη καρδιά σου!

Το Θέατρο για μένα είναι ένας τρόπος έκφρασης και εκτόνωση συναισθημάτων και ένας τρόπος να ξεφεύγω από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να μπαίνω σε διάφορους ρόλους και χαρακτήρες. Την Υποκριτική την αγαπώ, την αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Δυστυχώς ο χώρος όμως είναι πολύ δύσκολος για να μπορέσεις να συνεχίσεις πρέπει να έχεις ''γερό στομάχι'' και να μάθεις να δέχεσαι την απόρριψη συνεχώς εάν δεν έχεις κάποιο κονε που να σε συνδέει με την τηλεόραση ειδικά, αλλά και με με μεγαλύτερες Θεατρικές Σκηνές δυστυχώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι σκληρή. Οι ευκαιρίες βασίζονται στις πελατειακές σε εισαγωγικά σχέσεις. Παρόλα αυτά εγώ θα προσπαθήσω για όσο μπορώ να κυνηγάω τα όνειρα μου...

Ποιος ρολος είναι για σένα ο υπέρτατος και θες πάρα πολύ αν τον ενσαρκώσεις;

Δεν έχω Κάτι συγκεκριμένο που θα ήθελα Μ' αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε οποιοδήποτε ρόλο καλούμουν να κάνω!

Πως ήταν για σένα το καλοκαίρι 2023 που μας αποχαιρέτησε πριν λίγες εβδομάδες;

Ήταν ένα αρκετά ωραίο καλοκαίρι, επισκέφτηκα αρκετά μέρη και ξεκουράστηκα.

Πες μας μια αισιόδοξη, ανθρώπινη και φωτεινή σκέψη σου με γνώμονα και άξονα τις Γιορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά) 2023;

Θα ήθελα τόσο πολύ να επιστρέψει η αγνότητα και η αθωότητα στον κόσμο , να σταματήσουν οι πόλεμοι και να υπάρξει μια αρμονία.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.