Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Συνεργασία Κιλκισιακού με τον Επιχειρηματία Στουκογιάννη Μάκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα του Συλλόγου μας Κ. Παπαβραμίδη Χρόνη και με στόχο την ενίσχυση του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ γνωστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ότι επιτεύχθηκε μετά από συνομιλίες των δύο ανδρών η συμφωνία εισόδου του γνωστού πετυχημένου επιχειρηματία από Θεσσαλονίκη Κ. Στουκογιάννη Μάκη.

Είναι πλέον φανερό ότι με την προσθήκη του Κ Στουκογιάννη Μάκη, ο Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ έχει πλέον μεγάλα σχέδια για το μέλλον της ομάδος και την πορεία του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, στόχο τον οποίο είχε θέσει εξ' αρχής ο Κ. Παπαβραμίδης Χρόνης μετά την περσινή απόφασή του να ηγηθεί του ιστορικού Κιλκισιακού.

Ο Κ. Παπαβραμίδης Χρόνης δήλωσε ότι:

Ο Ιστορικός Σύλλογος του Νομού μας Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ βαδίζει με σταθερά βήματα προόδου και ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Η συμφωνία με τον φίλο μου, γνωστό επιχειρηματία αποδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον μου να πάμε τον Κιλκισιακό πολύ ψηλά.

Στόχος μας είναι η επιστροφή της Ομάδας στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας όπως άλλωστε προτάσσει η μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Πόλης μας και των Χωριών μας να επανέλθουν στις τάξεις του Συλλόγου, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας για να κάνουμε και πάλι μεγάλο και γνωστό σε όλη την Ελλάδα ξανά τον Ιστορικότερο Σύλλογο του Νομού μας Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.