Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 4η Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2023.

Έγκριση της 7ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, οικονομικού έτους 2023.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου: «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ» με Α.Μ.9/2021.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου:« ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΛΙΒΑΔΙΑ» με Α.Μ.10/2021.

Αναθεώρηση Πολεοδομικής Μελέτης Καστανερής.

Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου: «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΪΚΟΥ» (Α.Μ. ΔΤΥ Δ.ΠΑΙΟΝΙΑΣ 18/2019.

Εισήγηση παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης της σύμβασης για την «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΘΟΡΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» με Αρ. Πρωτ. 6432/06-04-2023».

Κοπή δένδρων στις Κοινότητες Αξιούπολης και Πολυπέτρου.

Ορισμός ελεγκτών του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, για το οικονομικό έτος 2021.

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Κατασκευή και λειτουργία Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kWe, της εταιρείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο κληροτεμάχιο υπ. αριθ. 327 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΤΚ Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).»

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) Ισχύος 39,6MW της εταιρείας Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στη θέση “Φανάρι – Χρυσόδεντρο- Σταυροδρόμι - Δρέβενο” και των συνοδών του έργων στη Δ.Ε. Αξιούπολης, του Δήμου Παιονίας, της Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Ανάθεση εργασιών καθαρισμού φερτών υλικών, στα χωροταξιακά όρια του Δήμου Παιονίας.

Ορισμός επιτροπής αδελφοποίησης των Δήμων ΠΑΙΟΝΙΑΣ και ΙΖΒΟΑΡΕΛΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ (IZVOARELE ROMANIA).

Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού συμβουλίου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας.

Τροποποίηση της 99/2023 και της 136/2023 Αποφάσεων Δημοτικού Συμβούλιου σχετικά με τις Καθορισμός δικαιούχων αποζημίωσης για συμμετοχή στις συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκμίσθωση των αύλειων χώρων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας και του Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού.

Εξουσιοδότησης Δημάρχου για την υπογραφή Αποδοχή κληροδοτήματος Χρ. Αλευρά στην Δ.Κ. Γουμένισσας.

Ορισμός Υπευθύνου Λογαριασμού & Εισηγητή Εκκαθάρισης για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΠΛΑΚΟΣΚΕΠΗ ΑΓΩΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ» με Α.Μ.18/2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.