Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Πάλη κατά του καρκίνου στο Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας "Πάλη κατά του καρκίνου (Global Grappling Day Tap Cancer Out)" πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κδαπ Kinesis το Octagon Submission 6 στις 16 Δεκεμβρίου.

Συμμετείχαν σωματεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα τα οποία ήταν τα εξής:

Μαχητές Δράμας Mineos Team
Fac Forca
Αθλητικός Σύλλογος Ρωμιός Βέροιας
Draculino Team Θεσσαλονίκης
Budo Fighters Κομοτηνής
Titanes Θεσσαλονίκης
Άρης Θεσσαλονίκης
Academia Fighting School Θεσσαλονίκης
Urban Kings Θεσσαλονίκης
Corpus Arena Αγίου Αθανασίου
Hellas Warriors Θεσσαλονίκης
Αθλητικός σύλλογος Σωκράτης
Kinesis Bjj Gougoulas Team

Παρών ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Γεωργία Κολεσιώτου, η οποία έκανε απονομές σε επίλεκτους αθλητές δίνοντας το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει.

Υπεύθυνος Διαιτησίας ήταν ο Αντώνης Γιαννακίδης, μέλος του Πανελλήνιου συνδέσμου Διαιτητών Μαχητικών Αθλημάτων και Πολεμικών Τεχνών.

Το Octagon έχει καθιερωθεί πλέον στον κόσμο των Πολεμικών Τεχνών ως μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που δείχνει στην νεολαία τα σωστά πρότυπα ενώ παράλληλα ενισχύει την τοπική αγορά του Κιλκίς.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Σαμολαδάς για την χορηγία που έκανε στα πλαίσια της εκδήλωσης, η οποία θα διατεθεί για την αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς.
Επίσης τις εταιρίες Force 1 και NutriMx.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.