Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

H Πέγκυ Βασιλείου, Γυμνάστρια και Ιδιοκτήτρια του ''Royal Fitness Hall'', μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

H Πέγκυ Βασιλείου, Γυμνάστρια και Ιδιοκτήτρια του ''Royal Fitness Hall'', μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Ποια είναι τα επαγγελματικά, εργασιακά σου πλάνα αυτό τον καιρό; Και πες μας για σένα, το βιογραφικό σου. Νέα Επιστήμονας, Νέα Ιδιοκτήτρια - Εργαζόμενη, Νέος Άνθρωπος.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάργα μέχρι την ενηλικίωση μου όπου και ήρθα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για Σπουδές. Παρόλο που ολοκλήρωσα επιτυχώς τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΑΠΘ η αγάπη μου για τον αθλητισμό με οδήγησε στην εισαγωγή μου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α του ίδιου Πανεπιστημιου. Κατοχυρώνοντας λοιπόν ένα δεύτερο ακαδημαϊκό τίτλο διαφορετικού κλάδου, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως βρέθηκα σε ενδοιασμούς για την επαγγελματική μου κατεύθυνση. Ωστόσο η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία αποτέλεσε την κορωνίδα της τελικής μου απόφασης. 

Ξεκίνησα να εργάζομαι από το 2014 σε μεγάλα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης μέχρι που το 2019 αποφάσισα να κάνω το πρώτο επιχειρηματικό μου εγχείρημα ανοίγοντας το πρώτο μου μικρό γυμναστήριο. Πολύ σύντομα ,σε μόλις δύο χρόνια, λόγω της στήριξης που εισέπραξα από τον κόσμο οδηγήθηκα στο άνοιγμα ενός ακόμη μεγαλύτερου γυμναστηρίου, αφού πρωταρχικός μου στόχος ήταν ανέκαθεν η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αθλουμένων μου. Με την επωνυμία Royal Fitness Hall υποδεχόμαστε τους αθλούμενους μας πλέον σε ένα χώρο 650 m². 

Ο χώρος αυτός που στεγάζεται επί της Ηρακλείτου 4 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, αποτελεί ομπρέλα όλων των ονείρων και του οράματος μου στον τομέα του fitness. Επαγγελματικά πλάνα... Η επίτευξη του ανοίγματος του Royal Fitness Hall δεν αποτέλεσε την αρχή της αδράνειας για μένα. Βασικό μου στόχο αποτελεί πλέον η προσθήκη νέων παροχών εντός του χώρου στο κομμάτι της άθλησης και της ομορφιάς. Το προσεχές διάστημα, αναβαθμιζόμαστε, προσθέτοντας στο γυμναστήριο μας ένα νέο σποτ, Pilates Reformer. Στη συνέχεια θα δοθεί σε λειτουργία η αίθουσα του cross fit, των ομαδικών μαθημάτων, του spinning και το σολάριουμ. Αυτό όμως που θέλω να πω, είναι ότι σίγουρα δεσμεύομαι για περισσότερα βήματα τα οποία ακόμη είναι νωρίς για να ειπωθούν…

Τι σημαίνει για σένα η δουλειά σου και ο κλάδος σου; Πως νιώθεις; Τι σου κάνει καλά την καρδούλα σου;

Για μένα η δουλειά μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπικότητά μου. Όποιος έχει συναναστραφεί μαζί μου τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας σίγουρα θα αναγνωρίζει την δυναμικότητα και την πειθαρχία μου, κομμάτια που με οδήγησαν στην εικόνα του σήμερα. Άλλωστε όταν βάζεις στόχους και δουλεύεις σκληρά πάνω σε αυτούς, η επιτυχία είναι μονόδρομος! Ιδιαίτερη χαρά παίρνω όμως μέσα από τις μικρές η μεγάλες επιτυχίες των αθλουμένων μου. Κάθε στόχος τους είναι και δικός μου! Η χαρά που βλέπω στα πρόσωπά τους κάθε φορά που γίνονται καλύτεροι, πραγματικά γεμίζει την καρδιά μου.

Νιώθεις ότι ο ρόλος, η θέση, η τοποθέτηση, η ουσία, η εικόνα της Γυναίκας του 2023-24 είναι σε καλό επίπεδο;

Αν συνδέσουμε όλο αυτό με την εξέλιξη του αθλητισμού, σίγουρα θα θυμηθούμε πως οι Γυναίκες δεν είχαν καν θέση στον χώρο αυτό στην αρχαιότητα και ο συγκεκριμένος ήταν μόνο ένας από τους τομείς στους οποίους ήταν περιορισμένες. Είμαι υπέρ της εξέλιξης σε κοινωνικό, επαγγελματικό, προσωπικό επίπεδο και ούσα Γυναίκα ευελπιστώ σε κάτι τέτοιο. Μπορεί, το χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα στην Ελλάδα να μην έχει εξομοιωθεί απόλυτα, ειδικά αν αναλογιστούμε την κατάσταση που επικρατεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο είμαι πεπεισμένη ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πρόοδος μελλοντικά.

Πως ήταν για σένα το Καλοκαίρι 2023, που μας αποχαιρέτησε πριν 5-6 εβδομάδες;

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα ακατάπαυστων προετοιμασιών για το γυμναστήριο που έπρεπε να δοθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποφάσισα να ξεκλέψω κάποιες εβδομάδες για εμένα και την προσωπική μου χαλάρωση. Πέρασα το μεγαλύτερο τμήμα των διακοπών μου στο Ιόνιο και έτσι φόρτισα μπαταρίες για να επανέλθω δριμύτερη τον Σεπτέμβρη. Για εμένα η ψυχική ηρεμία και σωματική υγεία αποτελούν βασικούς παράγοντες της μέγιστης απόδοσης .

Πες μας μια αισιόδοξη, ανθρώπινη και φωτεινή σκέψη σου με γνώμονα και άξονα τις Γιορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά) 2023-24.

Εύχομαι ο νέος χρόνος να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Ας μη ζητήσουμε υλικά αγαθά αλλά ψυχές «δουλεμένες» και με περίσσεια από χαμόγελα και όνειρα. Άλλωστε το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.