Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με το βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, με την ευκαιρία των επικείμενων Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκε για ανταλλαγή ευχών, τον Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Πέτρο Παππά,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκαν στον κ. Βουλευτή, μία καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία και τον ευχαρίστησαν για την εξαιρετική συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), όσον αφορά την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Παππάς, ευχήθηκε στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), καθώς και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στα μέλη των οικογενειών τους, καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, με υγεία, χαρά, προκοπή και αισιοδοξία. 

Στη συνέχεια, ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι το προσεχές διάστημα, σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), θα προβεί σε θεσμικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), προκειμένου να αρθούν οι υφιστάμενες αδικίες προς το στρατιωτικό προσωπικό, όσον αφορά την ισότιμη εργασιακή τους αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της ήδη αγαστής συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.