Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Π. Παππάς: Ανεπαρκής εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού από το ΚΤΕΛ Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα: «Ανεπαρκής εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού από το ΚΤΕΛ Νομού Κιλκίς», κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κιλκίς, φέρνει στη Βουλή ερώτημα σχετικά με περιοχές του Δήμου Παιονίας, στις οποίες τα δρομολόγια δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους, όπως τα χωριά Τούμπα, Καμποχώρι, Βαλτοτόπι, Ρύζια, Ευρωπός, Μεσιά και Άγιος Πέτρος όπου πραγματοποιείται ένα μόνο δρομολόγιο κατά τις εργάσιμες ημέρες. Αλλά και χωριά όπως οι Εύζωνοι, η Κορώνα και η Ποντοηράκλεια, τα οποία έχουν αποκοπεί πλήρως από τα αστικά κέντρα, καθώς δεν πραγματοποιούνται καθόλου δρομολόγια από και προς αυτά.

Ο Πέτρος Παππάς ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό τι ενέργειες έχουν γίνει έως τώρα και εάν προτίθεται το Υπουργείο να εποπτεύσει την επαναφορά των ΚΤΕΛ Κιλκίς στην προτέρα κατάσταση, ώστε να αποκατασταθεί η ορθή, τακτική και απρόσκοπτη εκτέλεση των δρομολογίων, καθώς και με ποιον τρόπο αυτό θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.