Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στο 3ο προκριµατικό πρωτάθληµα taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το 3ο προκριµατικό πρωτάθληµα taekwondo διοργανώθηκε από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στις 9-10 Δεκεµβρίου 2023 στο κλειστό γυµναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Στόχος της διοργάνωσης είναι η εµπειρία όλως την αθλητών-ριών και η επάνδρωση του κλιµακίου Βορείου Ελλάδος για διεθνείς συµµετοχές.

Σε αυτήν τη διοργάνωση συµµετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλµη΄Κιλκίς µε 8 αθλητές-ριες. Διακρίθηκαν οι εξής: -Αναστασιάδης Σεβαστιανός, έως 68 κιλά, ανδρών, Αργυρό µετάλλιο -Οικονόµου Παυλίνα, έως 59 κιλά, νεανίδων, Αργυρό µετάλλιο -Δεγκιάρη Διονυσία, έως 51 κιλά, κορασίδων, Χάλκινο µετάλλιο -Ματθαίλη Ματθίλδη, έως 44 κιλά, πανκορασίδων εγχρώµων ζωνών, Χρυσό µετάλλιο

Επίσης αγωνίστηκαν µε πολύ καλή εµφάνιση οι:

-Καραµαυρουδής Βασίλειος, έως 59 κιλά, εφήβων

-Ασίκη Στυλιανή, έως 52 κιλά, νεανίδων -Δηµητριάδας Αθανάσιος, έως 33 κιλά, παµπαίδων εγχρώµων ζωνών

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την οµάδα ο πρόεδρος κ. Ζαµανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεµονίδης Γεώργιος, Λεµονίδης Σταύρος και Λεµονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε διοργανώσεις που έρχονται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.