Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΑΤΛΑΝΤΑ στην εκτός έδρας αποστολή τους, το Σάββατο 4/11, στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου είχαν να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Γ.Α.Σ. Οι γυναίκες αν και άξιζαν κάτι περισσότερο, όπως μαρτυρεί και το επιμέρους σκορ (3-1, 25-15, 18-25, 29-27, 25-12), λύγισαν στο τέλος από τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας, δίνοντας, όμως, ένα πολύ όμορφο αγώνα και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου. 

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τα κορίτσια που δεν πτοήθηκαν σε κανέναν σημείο του αγώνα, στο περιθώριο της προγραμματισμένης συνάντησης, πραγματοποίησαν μια έκπληξη για την εορτάζουσα Μαρία Καραϊτού, προσφέροντας της τούρτα και ευχές για τα δέκατα πέμπτα γενέθλιας της. Ο Σύλλογος της εύχεται εξίσου για τα γενέθλια της, με την προτροπή να δίνει πάντα καλούς αγώνες και να είναι άξια σε όλα.

Η σύνθεση της ομάδας (στο πάγκο ο κ. Γεώργιος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασίλου Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κεμανίδου Γεωργία, Βέργου Ζωγραφιά, Τσιλιγκαρίδου Κλειώ, Παπαδοπούλου Ευγενία., Αργυροπούλου Φανή, Μεσιάρη Γενοβέφα, Αμοιρίδου Ελένη-Άννα(λ), Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα.

Τα αγόρια του ΑΤΛΑ με την σειρά τους, εμφανίστηκαν όπως και κάθε φορά, βελτιωμένοι στην δικιά τους συνάντηση, την Κυριακή 5/11, στο ΔΑΚ Κιλκίς, απέναντι στον Α.Σ. Λέοντες Πτολεμαΐδας. Ενδιαφέρον είχε στο παιχνίδι και η προσθήκη λίμπερο, όπου έδωσε νέα ώθηση στην ομάδα. Αυτό που τελικά στέρησε την νίκη, ήταν τα λάθη και η αστάθεια στην απόδοση της ομάδας, αφού η προετοιμασία της γίνεται μετ’ εμποδίων… Το τελικό σκορ (1-3, 25-18, 18-25, 18-25, 18-25) αφήνει μόνο χαμόγελα και υποσχέσεις, αφού η βελτίωση αποτυπώθηκε και στην κατάκτηση του πρώτου νικηφόρου σετ για την ομάδα.

Η σύνθεση της ομάδας (στον πάγκο ο κ. Γεώργιος Χειρούλης): Κιουφεντζόγλου Κατσάβελης Κυριάκος, Ευθυμίου Νικόλαος, Ευθυμίου Γεώργιος, Γρηγοριάδης Λάζαρος, Ψαράς Ιωάννης, Σιάπκαρης Ιγνάτιος, Ναστούλας Άγγελος (λ), Ναστούλας Ελευθέριος, Καλπακίδης Θεόφιλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤ. ΚΑΥΣΙΜΩΝ) και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.