Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (23/11/2023)


Δελτία τύπου Δήμου Παιονίας
Δωρεάν Wi -Fi σε δέκα σημεία του Δήμου Παιονίας
Οι δημότες της Παιονίας αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δέκα σημεία του δήμου ένεκα της συμμετοχής του Δήμου Παιονίας στο συγχρηματοδοτούμενο έργο ‘’WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο’’ το οποίο υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Στις 16 Νοεμβρίου επισφραγίστηκε η δράση με Μνημόνιο Συνεργασίας που συνυπέγραψαν ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και οι εκπρόσωποι της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος ‘’Ψηφιακός Μετασχηματισμός’’ και της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, που είναι ο κύριος έργου.

Το Μνημόνιο αποτελεί συμφωνία – πλαίσιο και προβλέπει την παροχή ψηφιακών αγαθών που θα παρασχεθούν μέσω WiFi (Hotspots) σε επιλεγμένους υπαίθριους και κλειστούς δημόσιους χώρους.

Οι ανάδοχοι των επιμέρους εκτελεστικών συμβάσεων θα αναλάβουν την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού για την υλοποίηση των περιοχών ασύρματης πρόσβασης (access points, κεραίες, εργασίες εγκατάστασης κ.α.) στα ακόλουθα σημεία:

· Δημαρχείο Πολυκάστρου

· Γήπεδο ποδοσφαίρου Πολυκάστρου

· Γήπεδο μπάσκετ Πολυκάστρου

· Κεντρική πλατεία Γουμένισσας

· Γήπεδο μπάσκετ Γουμένισσας

· Δημοτική βιβλιοθήκη Αξιούπολης

· Γήπεδο μπάσκετ Αξιούπολης

· Κολυμβητήριο Ευρωπού

· Κοινότητα Αγίου Πέτρου

· Πλατεία Γοργόπης

Το συγχρηματοδοτούμενο έργο WiFi4GR, είναι συμπληρωματική δράση της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας WiFi4EU μέσω της οποίας υπάρχει ήδη ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο στα σημεία :

· Πλατεία Ελευθερίας Πολυκάστρου

· Πλατεία 28ης Οκτωβρίου Πολυκάστρου

· Δημαρχείο Γουμένισσας

· Πλατεία Ελευθερίας Αξιούπολης

· Πλατεία Παύλου Μελά Αξιούπολης

· Πλατεία Ευρωπού



Ευχαριστήριο για δωρεά πιάνου

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λεωνίδα Λαπάκη για την ευγενική πράξη δωρεάς ενός πιάνου προς το Δημοτικό Ωδείο Παιονίας. Το πιάνο θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών του Ωδείου.

Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου.

Θερμά συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.