Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα Θεόδωρου Βαφειάδη για τις εκλογές στο Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Φίλες Κιλκισιώτισσες και φίλοι Κιλκισιώτες,
κατά τον ποιητή Καβάφη σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η απόλαυση της διαδρομής. Κατά τους σύγχρονους managers σημασία έχει το αποτέλεσμα, δηλαδή ο προορισμός.

Εμείς καταφέραμε να κάνουμε μία όμορφη, ανιδιοτελή, καθαρή διαδρομή με αυταπάρνηση, αθωότητα και χωρίς άλλα κίνητρα.

Δεν καταφέραμε να φέρουμε το ποθούμενο αποτέλεσμα, αν και τόσο αξιοπρεπές, αν λάβουμε υπόψη μας τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε και την πίεση του χρόνου.

Οι πολίτες του Κιλκίς στην πλειοψηφία τους -αν και με πολύ σημαντική αποχή που απέβη σε βάρος μας- επέλεξαν να επικροτήσουν την ανυπαρξία έργου, την αλαζονεία και τον αυταρχισμό του επανεκλεγέντα Δημάρχου.

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου πρώτα και κύρια σε όλες και όλους που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, καθώς επίσης και στους υπερτριακόσιους αγωνιστές υποψήφιους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ με πίστη και ενθουσιασμό.

Το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα των εκλογών γύρω στο 38% με δεσμεύει να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον ωραίο αγώνα για το Κιλκίς που αγαπάμε αταλάντευτα και χωρίς συμβιβασμούς, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην πενταετία που έρχεται με την Δημοτική μας Ομάδα που συγκροτήθηκε από πολύ αξιόλογα πρόσωπα. 

Θα ασκήσουμε εποικοδομητική, αλλά αυστηρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Κιλκίς, διότι τα πολύ δύσκολα είναι μπροστά μας και η συγκεκριμένη Αρχή είναι επιρρεπής στις εκτροπές. Οι αγώνες για τον τόπο δεν τελειώνουν ποτέ.

Κλείνοντας θέλω να σταθώ στη χθεσινοβραδινή επινίκια δήλωση του επανεκλεγέντα Δημάρχου ότι «νίκησε το φως το σκοτάδι». Έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο διχαστικός είναι και πόσο μίσος κρύβει στην ψυχή του. Κάθε νουνεχής Κιλκισιώτης αντιλαμβάνεται ότι το Κιλκίς εξασφάλισε για άλλα 5 χρόνια την παραμονή του στο τέλμα και στην καταχνιά και ο άνθρωπος αυτός πιστεύει ότι αποτελεί το φως του Δήμου μας.

Τέλος του θυμιζω το τρίπτυχο του αρχαίου ποιητή Αγάθωνα με αποκορύφωμα το ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.