Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Κοντά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλία, ο Δήμος Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τις ανάγκες που προέκυψαν, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους πολίτες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου μας για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών υγιεινής, νερών και κλινοσκεπασμάτων και έγινε ο απαραίτητος διαχωρισμός και η κιβωτοποίησή τους.

Η μεταφορά των προϊόντων έγινε αφιλοκερδώς σε δυο φάσεις. Από την μεταφορική εταιρεία Νικολάκης Χρήστος (ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ) από την Αξιούπολη έως τη Θεσσαλονίκη και από την εταιρεία Αφοι Ντελόπουλοι από τη Θεσσαλονίκη έως τον τελικό προορισμό, το Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα.

Ευχαριστούμε τους πολίτες, που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια (μεμονωμένα ή μέσω Συλλόγων ή μέσω Κοινοτήτων) και πρόσφεραν από το υστέρημά τους δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου μας για την βοήθεια.

Επιπλέον, ευχαριστούμε το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας, το Διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές του ΓΕΛ Αξιούπολης, τις Κοινότητες Πολυπέτρου, Αξιοχωρίου και Ρυζίων, τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο « ΔΙΓΕΝΗΣ» της Ποντοηράκλειας ,τους κατοίκους της Κοινότητας Καστανεών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανέων Δήμου Κιλκίς και την Κάβα του Κουγιουμτζόγλου Νικόλαου-Αξιούπολη, για τη διάθεση του κλαρκ που χρησιμοποιήθηκε για την φόρτωση των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.