Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 2/9/2023, 11:03 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στις 30 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε δύο οικίες σε περιοχές των Σερρών, διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 152,94 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 75,95 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε μία από τις οικίες βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν στις 30 Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 29ης Αυγούστου, παραβίασαν σταθμευμένο όχημα αλλοδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του εργαλεία και ένα ρολόι συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.


Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη στις 31 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα που είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Αττικής, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμο κάτοχό του. Επίσης κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο κλειδί, που χρησιμοποίησε ο αλλοδαπός για την κλοπή του οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Σύλληψη για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθη στις 31 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε να έχει κρυμμένα μέσα στις αποσκευές του 350 πούρα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα στις Σέρρες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (1 Σεπτεμβρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να επιβαίνουν σε όχημα και ακολούθως στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 123,4 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 5,4 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το συνολικό χρηματικό ποσό των 560 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή της γυναίκας και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνεχείς έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 25-08-2023 έως πρωινές ώρες της 30-08-2023, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έλεγχοι σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς πραγματοποιήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο του 2023, με τη συμμετοχή συναρμόδιων φορέων

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, δίνει βαρύτητα στην εφαρμογή τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2023, πραγματοποίησαν στοχευμένες δράσεις ελέγχου ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία, σε διάφορες περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Νεάπολης – Συκεών.

Συγκεκριμένα:Ελέχθησαν συνολικά εκατόν πενήντα οκτώ (158) ιδιοκτήτες ζώων και

Βεβαιώθηκαν:

i) δέκα εννέα (19) διοικητικά πρόστιμα ύψους (300) ευρώ έκαστο για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)»,

ii) δέκα έξι (16) διοικητικά πρόστιμα ύψους (300) ευρώ έκαστο για παράλειψη εφοδιασμού του ζώου με την απαιτούμενη ηλεκτρονική ταυτότητα,

iii) επτά (7) διοικητικά πρόστιμα ύψους (100) ευρώ για παράλειψη άμεσου καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου,

iv) Ένα (1) διοικητικό πρόστιμο ύψους (500) ευρώ για παράλειψη τήρησης των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας και

v) Ένα (1) διοικητικό πρόστιμο ύψους (1.000) ευρώ για μη εφαρμογή από τον ιδιοκτήτη των κανόνων προστασίας και καλής μεταχείρισής του ζώου.

Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Εξόρμηση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση παραβάσεων από οχήματα Δημόσιας Χρήσης

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέτοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία τους από φαινόμενα αισχροκέρδειας πραγματοποίησε, απογευματινές ώρες στις 30-08-2023, στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους σε Δ.Χ. Επιβατικά οχήματα (ΤΑΞΙ), εντός του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:Ελέγχθηκαν (60) οχήματα (ΤΑΞΙ) και
Βεβαιώθηκαν:

– (4) παραβάσεις για επιλογή επιβάτη και προορισμού,

– (3) παραβάσεις για πολλαπλή μίσθωση,

– (2) παραβάσεις για άγρα πελατών,

– (2) παραβάσεις για μη χρήση ταξιμέτρου,

– (2) παραβάσεις για στάθμευση εκτός πιάτσας ταξί και

– (1) παράβαση για μη ανάρτηση ειδικής άδειας.

Παρόμοιες δράσεις θα υλοποιηθούν και στο εγγύς μέλλον.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας, αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, απογευματινές ώρες της 30/08/2023 έως πρώτες πρωινές ώρες, της 31/08/2023, πραγματοποίησε στοχευμένη δράση κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:
Ελέγχθηκαν (91) άτομα και (13) οχήματα,

Προσήχθησαν (19) άτομα και

συνελήφθησαν (4) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση..

Συνελήφθησαν (2) άτομα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προϊόντων, πρωινές ώρες στις 30-08-2023, αστυνομικοί των Τμημάτων Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος κ Εμπορίας Ανθρώπων και Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ισάριθμα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πρόκειται για:56χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατελήφθη, στο κέντρο πόλης, να παραλαμβάνει δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών, που περιείχε (790) πακέτα λαθραία τσιγάρα με σκοπό τη διανομή, διάθεση και πώληση τους σε διάφορα υπαίθρια σημεία στο κέντρο της πόλης και

45χρονη ημεδαπή, καθώς εντός καταστήματος που διατηρεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν (520) πακέτα τσιγάρα και (196) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν, στο σύνολό τους, την ταινία Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καπνού Ελληνικού Δημοσίου.

Κατασχέθηκε επίσης, το συνολικό χρηματικό ποσό των (420) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πρωινές έως βραδινές ώρες στις 30-08-2023 πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές του Λαγκαδά, Θέρμης, Σίνδου και Καλοχωρίου, στο πλαίσιο ελέγχου επιχειρήσεων και εταιρειών με σκοπό την αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της ίδιας Διεύθυνσης, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς και αρμοδίων υπαλλήλων της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προχώρησαν σε έρευνες και ελέγχους. Συγκεκριμένα:Διενεργήθηκαν έρευνες σε (4) εταιρείες εμπορίας – ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων και επεξεργασίας – εμπορίας σιδήρων,

Ελέγχθηκαν (63) άτομα και

(41) οχήματα,

ενώ βεβαιώθηκαν:

(7) διοικητικά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. και (1) πλημμέλημα Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

(2) διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστη εργασία και (1) διοικητικό πρόστιμο για φορολογικές υποθέσεις.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Σταυρούπολης

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποίησαν στις 30-08-2023, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά, με στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, που έλαβε χώρα στην περιοχή της Σταυρούπολης, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ρευματοκλοπή, καθώς έπειτα από επιτόπιους ελέγχους συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, παρουσία αντιπροσώπου δικαστικής Αρχής, διαπιστώθηκε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας που λάμβανε χώρα με απευθείας σύνδεση σε κεντρικές κολώνες και χρήση αυτοσχέδιων καλωδίων διαφόρων διατομών, χωρίς να υπάρχει καταγραφή σε κάποιον μετρητή.

Επιπρόσθετα, συνεργείο με τεχνικούς υπαλλήλους της ΕΥΑΘ και του Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποίησε ελέγχους σχετικά με την υδροδότηση και τα λύματα, τα αποτελέσματα των οποίων θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Παρόμοιες επιχειρήσεις πραγματοποιούνται σε τακτική βάση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε γυναίκα να εξωθεί σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μαζί με προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, διενήργησαν στοχευμένους ελέγχους.

Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε κεντρικές οδούς της πόλης, κατά τους οποίους εντοπίστηκε να επαιτεί και να εξωθεί σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της, 20χρονη ημεδαπή, η οποία και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το ανήλικο παιδί, κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέα, παραδόθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο.

Σύλληψη 25χρονου για κλοπή που έλαβε χώρα σε κατάστημα διενέργειας τυχερών παιγνίων στην περιοχή του Λαγκαδά

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα διενέργειας τυχερών παιγνίων, που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή αρμοδιότητάς τους. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, έχοντας πλήρη εικόνα των χώρων της επιχείρησης και κατέχοντας αντικλείδια, πρώτες πρωινές ώρες της 30-08-2023, εισήλθε παράνομα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10.766) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στην περιοχή του Λαγκαδά, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 80 εκ.,

-ακατέργαστη κάνναβη,

-(3) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης,

-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

-(900) ευρώ και

-φορητή υφασμάτινη ντουλάπα, ειδικά διαμορφωμένη με λάμπα και μετρητή υγρασίας για καλλιέργεια κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων μετά από επιχειρησιακή δράση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θέτοντας πρωταρχικό στόχο την ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, υλοποιεί επιχειρησιακό σχέδιο με ποιοτικούς και ουσιαστικούς τροχονομικούς ελέγχους, για τη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειές τους.

Προς την κατεύθυνση αυτή, υιοθετήθηκαν διάφορες μορφές τροχονομικής αστυνόμευσης, μεταξύ των οποίων και οι αστυνομικοί έλεγχοι με τη μορφή εξορμήσεων, τη συγκρότηση ειδικών συνεργείων ελέγχου με περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα και στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο λοιπόν εντατικοποιημένων αστυνομικών δράσεων, την Παρασκευή 01-09-2023, στη δυτική Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχειρησιακή δράση για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης οδήγησης και τον εντοπισμό οδηγών που πραγματοποιούν αυτοσχέδιους αγώνες και επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να επιδείξουν την ικανότητα οδήγησής τους και να προκαλέσουν τον εντυπωσιασμό.

Απετράπη η διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων, ενώ από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψαν τα ακόλουθα στοιχεία:

ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΔΙΚΥΚΛΑ

Επίδειξη οδηγικής ικανότητας 10

Σιγαστήρας-θόρυβος-ηχοσύστημα 21

Κράνος 17

Λοιπές παραβάσεις 31

ΣΥΝΟΛΟ 79

Επισημαίνουμε ότι, ο σεβασμός στην αξία της ανθρώπινης ζωής, μας επιβάλλει τη συνέχιση των εντατικών και αδιάλειπτων τροχονομικών ελέγχων. Υπενθυμίζουμε όμως ότι ΜΟΝΟ τα αστυνομικά μέτρα ΔΕΝ επαρκούν. Απαιτείται η συνειδητή συμμόρφωση οδηγών και πεζών στους Κανόνες Οδικής Συμπεριφοράς, η αποφυγή της επιθετικής οδήγησης και η κατανόηση των πιθανών τραγικών συνεπειών που επιφυλάσσει η επικίνδυνη και μη συνετή οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.