Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Κωνσταντίνος Μηναρετζής: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Κώστας Μηναρετζής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Η υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει ότι θες να βοηθήσεις τη μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά στην οποία ζεις. Να κάνεις πράγματα για να διευκολύνεις την καθημερινότητα των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο σου. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και τους συμπολίτες σου. Πιστεύω στη διαδικασία της συμμετοχικότητας και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά.

Δηλώνω λοιπόν συμμετοχή για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του τόπου μου και θα είμαι υποψήφιος με τον Θεόδωρο Βαφειάδη και το συνδυασμό “Νέο Κιλκίς”.

Για μένα το πρώτο και το πιο βασικό ήταν να συμμετάσχω σε έναν συνδυασμό με νέους, άξιους και άφθαρτους ανθρώπους πουµοιραζόµαστε τις ίδιες ηθικές και αυτοδιοικητικές αρχές. Ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι ακριβώς αυτό. Είναι ένας άνθρωπος σαν εμάς, σαν εμένα. Δεν κρέμεται από καμία καρέκλα, δεν είναι υπάλληλος κανενός κόμματος, παρόλο ότι έχει πολιτική άποψη και έχει όραμα να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στο δήμο Κιλκίς. Επιθυμία μου είναι να συμβάλλω κι εγώ, με τη βοήθεια σας, στο μεγάλο έργο που οραματίζεται ο Θεόδωρος Βαφειάδης να αλλάξει το Κιλκίς.

Δεν ανέχομαι να βλέπω το δήμο και την πόλη που μεγάλωσα και ζω να να μένει πίσω, αλλά ούτε και τους συνδημότες μου να συμβιβάζονται με αυτό και να το θεωρούν δεδομένο. Όχι, δεν είναι αυτός ο δήμος που μας αξίζει.Ο δήμος Κιλκίς αλλάζει και είναι ώρα να αλλάξουμε κι εμείς.

Μπορώ να προσφέρω και ζητώ την ψήφο σας με μεγάλο σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.